Nak Kurus? Kunyah Jer..

APA ITU EVOCUT?

EVOCUT adalah FAT BURNER KUNYAH PERTAMA DI MALAYSIA yang mengandungi estraks terkini AFRICAN MANGO SEED, sejenis herba yg paling TOP sekarang ini di dunia. Dan ia turut mengandungi Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Green Coffee yg terbukti dari segi kajian, boleh menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat.
Jangan bimbang EVOCUT tidak mengandungi bahan dan dadah terlarang dan ianya selamat digunakan. 100% herba terpilih.

SEMUA NAK KURUS. SEMUA NAK DAPAT BODY CANTIK. BAIK LELAKI, BAIK PEREMPUAN.

EvoCut evolusi pembakar lemak. Ekstrak terkini untuk cairkan lemak anda.

KELEBIHAN EVOCUT

FUNGSI EVOCUT

  • Dalam bentuk TABLET yang boleh dikunyah.

  • Mengawal nafsu makan.

  • Menghalang serapan lemak.

  • Membakar dan membuang lemak.

  • Membakar dan membuang lemak.

  • Menghalang serapan lemak.

  • Menghalang nafsu makan.

  • Turunkan berat badan.

  • Mencantikkan badan.

  • Buang toksin bahaya.

  • Menambah tenaga.

  • Beri mood positif.

Pastikan Beli Dengan HQ Produk Kurus Terhangat Dipasaran!

SIAPA YANG PERLU AMBIL EVOCUT?

EvoCut sangat sesuai bagi mereka yang nak kuruskan badan, mengalami obesiti dan overweight hingga susah nak dapatkan zuriat. Sibuk di tempat kerja hingga tiada masa untuk bersenam, inginkan diet ringkas tapi mudah turunkan berat badan dalam masa singkat. Lelaki dan perempuan juga boleh ambil, seawal usia 15 tahun sehingga 60 tahun (pastikan tiada masalah kesihatan lain). Anda penat bekerja dan selalu lesu, kami sangat galakkan ambil EvoCut.

Bagaimana Cara Makan EVOCUT?

Makan 1 biji sekali sehari sebelum sarapan

ATAU

Makan 1 biji sekali sehari sebelum sarapan dan 1 biji sebelum tidur.

EVOCUT juga mempunyai Sijil Pengesahan HALAL dari Kerajaan MALAYSIA.

African Mango Seed

Berfungsi untuk mengaktikan Leptin dan menstabilkan gula dalam badan bagi memberikan kesan rasa kenyang yang lama dan mengawal selera makan

L-Carnitine

Berfungsi untuk menukar lemak dalam badan kepada tenaga so lemak yang lama akan digunakan sepenuh oleh badan dan meningkatkan proses pembakaran lemak

Green Coffee Bean

Berfungsi meningkat metabolisme dan menstabilkan hormon serta menstabilkan urik asid dalam perut untuk memastikan proses pencernaan lancar

Hydroxycitric (Garcinia Cambogia)

Berfungsi untuk mempercepatkan proses penguraian lemak tepu supaya badan dapat membakar lemak dengan cepat dan efisyen serta meningkatkan sistem imun badan

PENGGUNA EVOCUT

MEREKA SUDAH CAIRKAN LEMAK. ANDA BILA LAGI?

Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.
Disclaimer : Kesan penggunaan EVOCUT adalah berbeza bagi setiap individu.

1 PERCUMA 1 EVOCUT

  •  HARGA BIASA

  • ORIGINAL HQ​

  • DAPAT FREE GIFT

RM150

2 PERCUMA 2 EVOCUT

  •  HARGA BIASA

  • ORIGINAL HQ​

  • DAPAT FREE GIFT

RM270

*Disclaimer : Kesan terhadap lain-lain individu mungkin berbeza, kesan yang dipaparkan adalah berdasarkan testimoni daripada pengguna yang sedia ada.

Semua pertanyaan yg customer biasa tanya ada di sini.

1) 1 botol boleh tahan berapa lama?

-Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.

2) Cara makan EvoCut?

kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau x sempat @ terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat.

3) Apa rasa EvoCut?

Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol 😂 Opps!.. ikut aturan makan ye

4) Ada side effect tak?

InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau stop makan Evocut berat badan akan naik tak?

Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.

6) Lulus KKM? Halal?

Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.

7) Period boleh amik ke?

Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So… kalau takde masalah tu, ok je amik.

 
Scroll to Top